Fontos információk 2007. 09. 18

Sziasztok
Néhány fontos dolog, nemcsak a következő versennyel kapcsolatban:
 – Az utolsó FIA CEZ futam október 7-én lesz. Az indulók haladéktalanul jelezzék az indulási szándékukat MNASz Magdinak a laczkol@beltav.hu e-mail címre.
 – A dokumentumokat tartalmazó doboz új menüpontokkal is frissült. A Supplementary regulations az aktuális versenykiírást tartalmazza angolul. Az M+F 2007 ponttáblázat, bár szorosan nem az OSzAK-hoz kötődik, de a kecskeméti bajnokság ponttáblázatát tartalmazza. Ezen felül frissült az FIA CEZ ponttáblázat és az aktuális versenykiírás.
 – A szeptember 30-i verseny ismételten FIA regisztrált esemény, valószínüleg újra Horvát nemzetiségű versenyzőkkel vívhattok.
 – Akik még nem neveztek az eseményre, azok SOS-be potólhatják.
 – Díjkiosztó: az éves díjkiosztó helyszíne ismételten az M+F Toyota szalon Kecskeméten. Az év végi ponttáblázatok alapján a díjjazottak automatikusan megkapják a meghívókat 1+2 főre. De! Azokat sem szeretnénk kizárni az eseményből, akik nem állhatnak dobogóra az év végi számítások alapján. Lehetőség lesz kb. 2000 Ft/fő áron belépőjegyet vásárolni az estre. A belépő tartalmazza a vacsorát, az italfogyasztást és a műsoron való részvételt. Tehát: aki tudja, hogy év végén nem áll dobogóra, – de – részt szeretne venni a sorozat 2007-es lezárásán, annak az utolsó két versenyen lesz lehetősége jegyet igényelni a versenyirodán!
 – A 2008-as szabályokról. Akinek bármilyen jellegű javaslata van, az a hegedus.csaba@t-com.hu e-mail címre legyen szíves elküldeni.
 – Köszönjük!!!

Fontos információk 2007. 09. 18
Scroll to top