Hírmorzsák 2022/01

Szezon elején mindig előtérbe kerülnek a versenyzői igazolványok és a licencek igénylése. Így van ez 2022-ben is!

Versenyzői (amatőr) igazolványok: az e-ügyviteli rendszerben (http://eugyvitel.mnasz.hu) kell, hogy igényeld meg az igazolványod!!!

– magánszemélyként kell belépni!

   Fontos! A megadott e-mail címed az azonosítód!
Ha tavaly vagy korábban már volt ilyen igazolványod, akkor megadod az email címed és a jelszavad, és már bent is vagy. Új amatőr igazolványt igényelsz 2022-re a szlalom szakágban! Ha nem tudod a jelszavad, akkor rákattansz az „elfelejtett jelszó” linkre, és ott igényelsz egy újat! Utána már a kapott jelszóval be tudsz lépni!

  Ha megváltozott közben az email címed, akkor se tegyél új regisztrációt, mert a fontosabb adatok egyezése miatt nem tudsz kétszer regisztrálni! Akkor ezt jelezd nekem!

  Ha sikeres az igény, akkor a szövetségtől kapsz egy mailt. Ebben lesz egy Raiffeisen Bankos bankszámla szám, oda kell 6000 Ft-ot utalni! Aki eddig nem tette meg, az tegye meg! Így lesz teljes az igénylés!

Szlalom licenc: Aki CEZ futamokon szeretne részt venni szlalom vagy hegyi szakág keretein belül, vagy a versenyautója PF1-PF3 közé esik, az az itt letölthető licenckérő lapon elkezdheti az ügyintézést!

Feladat: licenckérő nyomtatása, sportorvos felkeresése, az első oldalon található sportorvosi rész kitöltése és pecsételése sportorvos által. Ha ez megvan, akkor a licenckérő küldhető a hegcsi1015@gmail.com címre. A HegCsi Kft-nek van szlalom nevezői licence.

Ha valakit érdekel, akkor a tavalyi évhez hasonlóan kiváltjuk a hegyi licencet is. A sportorvosit elég egyszer megcsinálni, be lehet adni több szakági licenchez is. Viszont arra is figyelni kell, hogy egy versenyző csak egy sportegyesületbe tartozhat.

Kérdés esetén keressetek bátran!

Hegedűs Csaba – 06303656946

Hírmorzsák 2022/01
Scroll to top